Klebelsberg_Központ

Tisztelt Szülők!

 
Ahogy azt a Klebelsberg Központ oldalán is olvashatta, tájékoztatni szeretnénk,
hogy az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt
keretében eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le a Klebelsberg Központ és a
Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt., melynek köszönhetően 140 ezer darab notebook kiosztása valósulhat meg ebben az évben. Örömmel értesítjük, hogy 
2023. október 3. és 15. között elérhető a 7. és 10. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére.

Ezzel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni:
Ebben a kiosztási körben csak a 7. és 10. évfolyamon tanuló diákok igényelhetnek szüleiken/törvényes képviselőiken keresztül IKT-eszközt, más évfolyamok diákjai jelenleg nem.

A szülők 2023. október 3-15. között tudnak regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül.

A regisztrációhoz szülői/gondviselői Kréta hozzáférés szükséges, amennyiben ilyennel nem rendelkeznek minél hamarabb jelezzék az osztályfőnök felé, hogy ki tudjuk osztani a kódokat.


A regisztráció menetéről ezen a linken olvashatnak a szülők.


Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy 2023. szeptember 27. napjával módosult a Tanulóknak szóló ÁSZF, melyet a Klebelsberg Központ honlapján is elérhetnek, illetve megjelenik majd a szülők számára a regisztráció során is.