215739-530

A nyári szünet sok pihenést, s feltöltődést követően hamarosan véget ér, s indíthatjuk a 2023-2024. tanévet.
A tanévnyitó 2023. szeptember 1. (péntek) 8 órától kezdődik. A leendő első osztályosainkat (max. 2 kísérővel) fél 8-tól várják a tanító nénik és a pedagógiai asszisztensek iskolánk ebédlőjében, az évnyitó műsor szereplőit pedig a próbák alkalmával már megismert tanteremben.
A többi alsós osztály az osztálytermében, a felsősök a kijelölt szaktantermekben gyülekezik.
Ötödikeseinket a földszinti táncteremben fogadják osztályfőnökeik.
Az 5. a Kovács István, az 5. b Várudvari László, az 5.c pedig Lászlóné Vizler Tímea osztályfőnökök irányításával foglalja el helyét a tornateremben. Az elsősöket az első napon 1 felnőtt kísérheti fel az osztályterembe, 2-8. évfolyamon csak a gyerekek mehetnek az emeletre. Megjelenés nem ünnepi, de az alkalomhoz illő öltözetben.
Az első nap hozzátok magatokkal az iskolakezdéshez szükséges dokumentumokat: bizonyítványok, rgyv, HH-s, HHH-s határozatok.
A tankönyveket is aznap vehetitek át.
Az alsó tagozat számára az első naptól biztosítjuk az étkezést. Pénteken és hétfőn még nem lesz tanulószoba.
Kedves Szülők!
Az utcában folyó karbantartási- és földmunkák miatt az egyébként is korlátozott számú parkolóhelyek közül még kevesebb áll majd rendelkezésre, ill. előfordulhat, hogy az egyirányú utcánkban nem lesz lehetőség az áthaladásra. Aki teheti, távolabbi parkolóhelyet válasszon, vagy gyalog érkezzen.
A szünet fennmaradó részére kívánunk még jó pihenést!
Nagy szeretettel vár benneteket az Iskolavezetés és a Nevelőtestület.